Tarkemmat kerhokuvaukset

maanantai

Liikuntakerho 3-6 lk

Kerho pidetään liikuntahallilla maanantaisin klo 16-17. Kerhossa pelataan erilaisia pelejä kerholaisten toiveiden mukaan ja kokeillaan erilaisia liikuntalajeja. Ohjaaja Emilia Jaakonaho. 

Vatjusjärven kerho 0-6 lk.

Vatjusjärven kerho kokoontuu Vatjusjärven entisellä koululla, liikuntasalissa. Välillä kerho voi olla myös ulkona. Kerhossa pääasiassa pelataan ja leikitään. Ohjaajina Josefiina ja Juliaana Katainen.

tiistai

Lemmikkikerho 0-6 lk.

Lemmikkikerho kokoontuu nuopparilla osoitteessa Urheilutie 58. Kerhon aiheena on tietysti lemmikit.  Kerhoa ohjaa Emilia Jaakonaho ja Susanna Koivu. 

Sähly 7-9 lk.

Yläkoululaisten sähly tiistaisin liikuntahallilla. Omat mailat, sisäpelikengät ja juomapullo mukaan. Ohjaajat Juuso Vinkki ja Eerik Murtoperä. 

Sähly 3-6 lk. 

Sählykerho liikuntahallilla tiistaisin heti yläkoululaisten jälkeen. Omat mailat ja sisäpelikengät mukaan sekä juomapullo. Käynti kerhoon uimahallin ovesta. Ohjaajat Jenna Sohlman ja Milla Rönkä. 

Mäkirinteen kerho 0-6 lk.

Mäkirinteen kerho on aiheesta riippuen joko salissa tai luokassa. Kerhossa pelataan, leikitään, askarrellaan ja joskus voidaan vaikkapa leipoa. Mäkirinteen pihalla on myös hyvällä säällä mukava leikkiä. Kerhoa ohjaavat Kati Karjalainen ja Heidi Keskitalo.

Kokkikerho 0-6 lk.

Kokkikerho on ainoa kerho, joka kestää kaksi tuntia. Tämä tietysti siksi, että kerhossa ehditään laittaa ruokaa, leipoa, syödä, tiskata astiat ja siivota jäljet. Kokkikerho kokoontuu nuopparilla ja sitä ohjaavat Johanna Niemelä ja Miia Kangasharju

Humalojan tyttökerho 0-6 lk.

Humalojan tyttökerho kokoontuu koululla tiistaisin 17-18.30 ja on tarkoitettu tytöille. Kerhon käytössä ovat sali ja luokka. Hyvällä ilmalla voidaan olla vaikkapa ulkona. Kerhossa leikitään ja pelataan.  Myös askartelu ja kokkailu on mahdollista. Kerhoa ohjaavat Iina-Lilja Ollila ja Kukka-Maaria Ollila.

keskiviikko

Hyttikallion kerho 0-6 lk.

Hyttikallion kerho on monitoimikerho, jossa leikitään, pelataan, askarrellaan ja kokkaillaan. Käytössä on sali tai luokka. Hyttikallion pihalla on myös oivalliset mahdollisuudet leikkeihin, joten hyvällä säällä saatetaan olla ulkona tai lähteä vaikkapa retkelle. Kerhoa ohjaavat Sanni Pyhälä ja Iina Nikula. 

torstai

Humalojan kerho 0-6 lk.

Humalojan kerhossa pääasiassa leikitään ja pelataan salissa. Käytössä on myös luokka ja pihalla on oivalliset puitteet leikkeihin ja pelaamiseen. Kerhoa ohjaavat Eerika Hyväri, Helmi Hyväri ja Alina Räisänen. 

Humalojan liikuntakerho 12-18 v.

Liikuntakerhossa pelataan lentopalloa, koripalloa, sählyä jne. Kerhoa ohjaa Eerika Hyväri.

Mieluskylän kerho 0-3 lk.

Mieluskylän kerho on monitoimikerho, jossa pelataan, liikutaan, leikitään, askarrellaan ja joskus leivotaan tai kokkaillaan. Kerholaiset voivat käydä vaikkapa retkellä tai hyvällä ilmalla kerhoilla ulkona. Kerhoa ohjaavat Linnea Jantunen, Salli Jantunen ja Tyyne Hintsala.

Mieluskylän kerho 4-6 lk.

Mieluskylän kerho on monitoimikerho, jossa pelataan, liikutaan, leikitään, askarrellaan ja joskus leivotaan tai kokkaillaan. Kerholaiset voivat käydä vaikkapa retkellä tai hyvällä ilmalla kerhoilla ulkona. Kerhoa ohjaavat Linnea Jantunen, Salli Jantunen ja Tyyne Hintsala.

Nuopparin tyttökerho  1-6 lk.

Torstaisin nuopparilla (Urheilutie 58) kokoontuu 1-6 lk. tyttöjen kerho. Kerhossa leivotaan, pelataan, leikitään, askarrellaan tai vaikkapa piirretään tai maalataan. Kerhoa ohjaavat Riia Metsäharju ja Seela Parhiala.

Sähly 1-2 lk.

Torstaisin 16-17 liikuntahallilla kokoontuu 1-2 lk. sählykerho. Kerhossa tarvitaan oma maila, sisäpelikengät ja juomapullo. Muitakin suojavarusteita voi olla kuten lasit. Kulku liikuntahallille uimahallin ovesta. Kerhoa ohjaavat Milla Rönkä ja Jenna Sohlman.