Yhdistys

Haapaveden 4H- yhdistys järjestää keskustassa ja sivukylillä monenlaista harrastustoimintaa. 4H-monitoimikerhojen lisäksi järjestämme erilaisia harrastuskerhoja mm. sähly-, heppa, kokki- ja lemmikkikerhon. Järjestämme vuosittain myös erilaisia kilpailuja, tapahtumia, koulutuksia, leirejä ja retkiä.

Työpalvelusta voit tilata kotiin apua arjen askareisiin. Jos tarvitset apua siivouksessa, pihatöissä, lastenhoidossa tai vaikkapa lemmikin hoidossa ota yhteyttä meihin. Meiltä löydät ahkeria koulutettuja apulaisia.

Nuorten yritystoiminnan kautta nuori voi perustaa yksin tai ryhmässä oman yrityksen, jonka kautta on helppoa ja turvallista tutustua yritysmaailmaan ja ansaita omaa rahaa!

Kierrätyskeskukseen voit viedä maksutta sinulle tarpeetonta tavaraa ja tehdä löytöjä pikkurahalla.

Tervetuloa mukaan monipuoliseen toimintaan ja harrastamaan kanssamme!

4H on itse tekemisen iloa!

Neljän H:n perustana ovat sanat Head, Hands, Heart ja Health, suomeksi harkinta, harjaannus, hyvyys ja hyvinvointi. Lisätietoja täältä.